Boudoir

Boudoir

Wil jij jezelf eens goed in het zonnetje zetten?
Voel jij je wel eens onzeker over je eigen lichaam, maar zou je dit graag anders willen?
Wil jij jouw eigen lijf vieren en je ontzettend krachtig voelen?

Dan is een boudoir shoot iets voor jou!
Een boudoir shoot is een cadeau aan jezelf. Het is een shoot waarbij jij je eigen lichaam gaat vieren. Of je lichaam nu perfect is of niet. Elk lichaam is uniek en prachtig.

Een boudoir shoot gaat niet over hoe sexy je in de camera kan kijken. Het gaat over jouw prachtige lijf en dat je dit ook echt gaat voelen en jezelf waarderen.

Ik leg jouw lichaam op zijn mooist vast, zodat je je ontzettend krachtig, mooi en sexy voelt.
De shoot is een enorme boost voor je zelfvertrouwen en je gaat je lichaam echt meer waarderen.

“There is no beauty without some strangeness” – Edgar Allen

Hoe gaat de shoot in zijn werk?
Vooraf plannen we een online kennismakingsgesprek in. We nemen de shoot stap voor stap door en ik beantwoord al je vragen. Samen bepalen we de locatie. Een boudoir sessie kan thuis in je eigen slaapkamer, buiten in de natuur of een speciale locatie die we kunnen huren.

Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek ontvang je een vragenlijst met een aantal vragen over de shoot. Deze antwoorden zullen we dan bespreken samen met je wensen.

Een boudoir shoot is een intieme shoot en je staat op je meest kwetsbare voor mijn lens. Ik vind het dan ook belangrijk dat er een klik is en dat je je op je gemak voelt bij mij. Is er een klik, dan plannen we een datum in. Let’s make some art together!

Je ontvangt je prachtige foto’s via een online galerij en krijgt een klein verassingsalbum thuis opgestuurd. Een tastbare herinnering van dit waardevolle cadeau aan jezelf.