Family

Familie

Ik leg jullie op een leuke en ongedwongen manier vast in de prachtige natuur. Niet kijken naar mij en de camera, maar lekker bezig zijn met elkaar. Samen spelen en op avontuur gaan in de wilde natuur. Deze ongedwongen momenten leg ik vast op beeld. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en weet de juiste trucjes om de kids stiekem en ongedwongen vast te leggen. Belangrijk is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Samen zijn we lekker in beweging. Ik maak een herinnering voor later, waar je altijd naar terug kijk kijken en dit moment opnieuw kan beleven. Deze fijne momenten van jullie gezin zijn zo waardevol.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we de datum en locatie. Geen idee wat je aan moet? Geen zorgen ik denk graag mee en geef tips wat goed aansluit bij mijn fotografie stijl, maar het belangrijkste is dat je je prettig voelt in de kleding en dat het bij je past.

Na de shoot ontvangen jullie via een online galerij de foto’s en kunnen jullie de foto’s downloaden en delen met anderen. Daarnaast krijgen jullie een fantastische print van jullie favoriete foto thuisgestuurd.