Love stories OUD

Love story

Misschien ga je wel trouwen of willen jullie de liefde voor elkaar vieren. Ik ben jullie fotograaf en leg jullie liefdesverhaal vast op beeld, zoals jullie zijn. Samen bespreken we de locatie. Vaak is deze buiten in de natuur, maar binnen bij jullie thuis kan ook in overleg. Misschien zijn jullie wel op zoek naar een unieke locatie, iets dat kenmerkend is voor jullie. Ik denk graag met jullie mee wat mogelijk is. Samen gaan we op avontuur. Misschien maken jullie graag lange boswandelingen, zijn jullie surfers en gaan we de zee en het strand op of varen jullie graag in een bootje. Als mijn camera en ik mee kunnen ben ik van de partij. Ik duik jullie liefdesverhaal in en zorg voor een fijne sfeer tijdens de shoot. Ik geef jullie kleine opdrachtjes en ga mee in het moment. Dit zorgt voor die spontane, hilarische beelden, maar ook de intieme beelden vol liefde. Kijken in de camera en lachen dat is niet mijn stijl. Ik ga voor pure beelden en ongedwongen foto’s.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we de datum en locatie. Geen idee wat je aan moet? Geen zorgen ik denk graag mee en geef tips wat goed aansluit bij mijn fotografie stijl, maar het belangrijkste is dat je je prettig voelt in de kleding en dat het bij je past.
Na de shoot ontvangen jullie, jullie liefdesverhaal via een online galerij en kunnen jullie de foto’s downloaden en delen met anderen. Daarnaast krijgen jullie een fantastische print van jullie favoriete foto thuisgestuurd.