About OUD

Hi there!

Ik ben Elize 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en twee franse bullen in Bussum.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werk in de psychiatrie en verslavingszorg. Iets wat ik met veel liefde doe.

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de fotografie van mensen. De foto’s die mij zo raakte kan ik mij nog altijd herinneren, ze vertelde namelijk een echt verhaal. Dit inspireerde mij en besloot ik om later ook te willen fotograferen: mooie bijzondere momenten vastleggen, een verhaal vertellen en iets aanleveren waar je altijd naar terug kan kijken om het opnieuw te beleven. Vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest met foto’s maken, vooral tijdens mijn reizen. Andere culturen opzoeken doe ik heel graag. Ik vind het mooi om hiervan te leren en te zien wat de wereld nog meer te bieden heeft.

Voorheen heb ik vooral fotografie gezien als mijn hobby, maar in 2019 heb ik toch besloten om de volgende stap te zetten en onstond “By Elize Photography”. Een heel nieuw avontuur ontwikkelde zich en ben ik tot de dag van vandaag erg blij dat ik deze stap heb genomen!

Ik fotografeer graag in de natuur en werk alleen met natuurlijk licht. Ik hou van een dromerige sfeer, die pure-momenten uitlichten: een herinnering waar je altijd naar terug kan kijken.
Ben ik de fotograaf die je zoekt? Vul dan het contactformulier in of stuur mij een mailtje. Wie weet sta jij dan wel binnenkort voor mijn lens.