Reviews

We zijn heel blij dat

We zijn heel blij dat Elize ons intieme geregistreerd partnerschap heeft vastgelegd op beeld. De foto’s, zowel van de ceremonie als op de hei, reflecteren precies ons gevoel en de herinnering aan onze speciale dag! Door de Corona maatregelen was het een beetje zoeken naar de mogelijkheden wat betreft mondkapjes etc. Maar ondanks dat hebben we dankzij Elize toch geweldige foto’s van het moment en ons gezelschap in het gemeentehuis. Wij vinden dat Elize super heeft ingespeeld op onze wensen, van het registreren van de ceremonie, tot groepsfoto’s en een kleine love shoot op de heide, alles is precies gegaan zoals wij het voor ogen hadden! Ondanks het koude weer en we helaas geen zon hadden, is de sfeer van de foto’s precies waar wij op hoopten. Volgend jaar boeken we zeker nog een zonnige familie shoot bij Elize!

Maroucha & Danny

Super blij met het resultaat ♥️

Het was onze eerste shoot samen en de eerste shoot van Elize met een hondje. Dus voor beide partijen even zoeken en iets nieuws.

We waren op ons gemak bij Elize, en pip (de pup) vond het geweldig zo op de heide dus werd foto’s maken ineens een nog grotere uitdaging want ja er waren zoveel dingen interessanter dan wij.

Maar wij zijn zooo blij met het resultaat, super mooie foto’s waar de liefde van ons kleine gezinnetje vanaf spat!

Super bedankt Elize !!

Floor

Aanrader!

Onlangs hebben wij een fotoshoot gehad bij Elize. Ze is erg vriendelijk, denkt goed met je mee en sluit goed aan bij je wensen en verwachtingen. Ook kwam ze met een optie B voor als het zou regenen op de dag zelf. Gelukkig bleef het droog en hebben wij een onwijs leuke shoot gehad in het Amsterdamse Bos. We hebben prachtige foto’s ontvangen en vonden het een hele fijne ervaring. Ze stelt je op je gemak en is voor en na de shoot bereikbaar voor al je vragen. We zijn zelfs zo tevreden dat we gelijk een Newborn shoot hebben geboekt. Kortom een echte aanrader om bij haar een shoot te boeken!

Iris

Ontspannen en geslaagde fotoshoot

Het leek mij heel mooi om tijdens mijn zwangerschap foto’s te laten maken, om deze bijzondere tijd vast te leggen. Toch merkte ik dat ik best wel zenuwachtig was voor deze shoot, omdat ik mij nog niet eerder door een fotografe had laten fotograferen. Elize wist echter mijn zenuwen tijdens de shoot meteen te laten verdwijnen. Ze gaf duidelijke aanwijzingen waardoor ik me zeer op mijn gemak voelde. Het was hierdoor een ontspannen en gezellige shoot, waarbij ik ook veel heb kunnen lachen met mijn partner.
Ik ben blij en gelukkig met het resultaat, heel erg bedankt voor de mooie foto’s Elize!

Gwen Roest

Liefdevolle shoot van een bijzonder mooi moment

Wat was zwanger zijn in één woord geweldig! Mijn lichaam veranderde en was hard aan het werk om onze dochter te laten groeien in mijn buik. Ik voelde me prachtig en zo trots, dat ik maar al te graag op de foto werd gezet. Wie wilt dat nou niet, pronken met je prachtige zwangere buik? Elize heeft deze prachtige buik vast gelegd toen wij samen op pad waren op een mooie zonnige dag. Ze liet mij helemaal vrij in alles en gaf mij het gevoel dat ik echt lekker mezelf kon zijn. Zij nam de juiste positie in om het perfecte plaatje te schieten, terwijl ik ondertussen genoot van onze mini in mijn buik. Bij het zien van het eindresultaat kon ik alleen maar glunderen, mooier kon deze tijd in mijn leven niet vast gelegd worden!

Amanda Bouma

Geweldige familyshoot gehad!

We hebben bij Elize een familyshoot gedaan. Na het zien van haar portfolio waren we meteen enthousiast. We hebben de shoot zeer relaxed ervaren en hebben er allemaal van genoten! Dat kwam absoluut door Elize. Een hele fijne rustige persoonlijkheid, ook voor de kinderen. Lekker ongedwongen, spelen, knuffelen, echt top. Genieten van de kleine dingen, van het samen zijn. Elize, wat ben jij een mooie, geduldige en lieve meid. De foto’s zijn echt prachtig. Omdat ons zoontje een verkorte levensverwachting heeft, zijn dit soort foto’s voor ons zo waardevol. Heel erg bedankt, je verdient eigenlijk meer dan 5 sterren!

Kim Mol

Top avond

Hele fijne fotoshoot gehad! Elize is een hele lieve fotografe die je op je gemak stelt. De shoot draait niet alleen om mooie foto’s, maar ook om de plezier beleving. Super blij met het eindresultaat. Ik raad haar zeker aan als je een leuke ontspannen shoot wilt met prachtige foto’s als eindresultaat

Sabiene Lam

Elize legt jouw pure persoonlijkheid vast

Wat ik het liefst naar de buiten wereld uitstraal, wist Elize gelijk naar boven te halen. Tijdens de shoot heb ik mij super op mijn gemak gevoeld en leek het net een scene uit een film. Mooie lokatie en zonsondergang. Elize weet hoe ze pure persoonlijkheid kan vastleggen. Zelfs nu als ik naar de foto’s terug kijk, word ik herinnerd aan een hele fijne middag met het beste gevoel: zelfverzekerdheid.

Julissa Zwemmer

Beelden om te koesteren

Elize heeft ons twee keer gefotografeerd. Een familie Newborn shoot en een Moterhood shoot samen met mijn dochter. Vanaf het eerste moment was de sfeer heerlijk ontspannen. Ze neemt de tijd en stelt je op je gemak. Ze geeft input waar nodig en niets moet. Verder laat ze het gewoon gebeuren. Dit levert dan ook hele mooie beelden op. Elize is ontspannen, open en lief. Een mooie ervaring met prachtige professionele foto’s in plaats van honderd mobiele snapshot. Het is de investering meer dan waard. Deze pareltjes verdienen een mooi plekje aan de muur met een bijpassend fotoboekje. Snel weer!

Dunja Paolo

Ervaring delen?