Mijn verhaal

Foto door Ilka van Wieren Photography

Hi There!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Ik ben Elize en woon in Huizen met mijn man, dochter en Franse bul. Ik hou van reizen, avontuurlijke uitjes met vrienden en familie, en het vastleggen van bijzondere momenten als fotograaf. Naast mijn werk in de psychiatrie en verslavingszorg, ben ik ook een gepassioneerd fotograaf. Als fotograaf beleef ik net zoals bij reizen ontzettend mooie avonturen. In tegenstelling tot mijn rol als avonturier tijdens het reizen, ben ik als fotograaf een toeschouwer van het avontuur bij anderen. Ik ben als fotograaf getuige van unieke verhalen die ik vertaal in creatieve en warme beelden. Laten we samen een geweldig avontuur beleven! Ik door mijn lens en jullie in het moment. Want foto’s die in het moment zijn gemaakt zijn het meest waardevol.

Let’s connect and have a great adventure together

Een fotoshoot is een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander. Het zorgt ervoor dat een herinnering blijvend is. Een waardevol moment dat je voor altijd kan koesteren en opnieuw beleven door het terugkijken naar de foto’s. Dit waardevolle moment kan van alles zijn, jullie liefde voor elkaar, de geboorte van jullie kind, jullie prachtgezin of een moment dat gevierd moet worden. Deze beelden maak ik met liefde voor je op mijn eigen creatieve manier, vol pure momenten en emoties en een fijne sfeer, want de ervaring tijdens de shoot is net zo belangrijk.

Collage

Hoe anderen mijn werk omschrijven

Romantisch, warm, liefdevol

2. Afspraak

Rustiek, bohemian, puur

3. Fotograferen!

Eerlijk, authentiek, sfeervol en een vleugje vintage

Weetjes:

 • Verslaafd aan Chai Latte
 • Gek op Disney films, onze honden zijn vernoemd naar de Disneyfilm Brother Bear, namelijk Koda & Kenai
 • Ik ben kwart Indonesisch. De meeste kunnen dit zien aan mijn ogen en neus
 • Super lomp en onhandig. Ik zit vaak onder de blauwe plekken en loop regelmatig tegen een deurpost aan.
  • Dat mijn onhandigheid ook nog eens vastgelegd is op beeld en gedeeld met vrienden en familie (dapper he). Tijdens een jungle tocht in Thailand over een boomstam lopen over het water. Ja no go voor mij en ja ik was natuurlijk de enige die van die boomstam afviel (als een baksteen). Dagenlang nog een enorme blauwe plek gehad op mijn bovenbeen tijdens de vakantie.
 • Gek op moeder natuur. Ik ben vaak te vinden in het bos of op de heide. Dit is de plek waar ik mijn hoofd leeg maak en vaak met veel inspiratie weer terug kan komen. Helaas woon ik niet in de buurt van het strand, maar als het kan ga ik daar ook graag naartoe
 • Ik kan duiken tot 30 meter diepte
 • Ik kan genieten van de gezelligheid met vrienden en een gin-tonic in mijn hand, maar het ook ontzettend kan waarderen om met een dekentje en kaarsjes op de bank zitten naar netflix te kijken.
 • Een echte dromer ben en allerlei verhaaltjes in mijn hoofd creëer.
 • Ik ben gek op cowboy hoeden en de bohemien stijl