FAQ

Op de website kan je het contactformulier invullen voor het soort shoot dat jij bij mij wilt boeken.
Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op en geef ik je alle info over de shoot. Samen bespreken we de opties en plannen we een datum en locatie. Na het reserveren van de shoot ontvang je van mij de factuur.

De locatie is altijd in overleg. Ik ben een fotograaf in het Gooi, maar reis door heel Nederland. Ik weet een aantal prachtige natuurgebieden bij mij in de omgeving (Huizen, Bussum, Laren, Blaricum, Naarden, Hilversum, Baarn, Eemnes) die ik jullie kan aanraden. Willen jullie liever een shoot bij jullie in de buurt of heeft een bepaalde locatie veel betekenis voor jullie? Helemaal perfect! Alles is bespreekbaar en in overleg. Ik kan overal naartoe reizen met mijn auto. Hiervoor reken ik 0,35 cent per kilometer buiten Huizen.

In Nederland is het weer nogal wisselvallig en kloppen de voorspellingen niet altijd. Ik houd het weer goed in de gaten en vaak kan de shoot gewoon doorgaan. De shoot wordt alleen verplaatst bij regen.

Dan gaat de shoot gewoon door. We plannen de shoot in tijdens het gouden uurtje, maar ik kan niet beloven dat de zon ook zal schijnen. Alleen bij regen verplaatsen we de shoot. Geloof me ook als het bewolkt is maken we er een heerlijke shoot van met een prachtig resultaat.

Ik verstuur de fotoโ€™s via een online galerij. Je kan hier de fotoโ€™s downloaden in hoge resolutie en delen met anderen. Ik vind het belangrijk dat jullie ook iets tastbaars krijgen en de foto’s niet verdwijnen op je mobiel. Jullie ontvangen na de aflevering van de foto’s nog een klein album thuisgestuurd als cadeau.ย 

Kleding waar je je prettig in voelt en die bij je passen. Dat is het belangrijkste! Daarnaast krijg je van mij bij het boeken van een shoot kledingtips. Ik geef je advies en voorbeelden wat een mooie stijl is en qua kleur goed aansluit bij mijn fotografie. Je hoeft je hier echt geen zorgen over te maken ๐Ÿ˜‰

ย 

Jullie hebben mij gekozen als jullie fotograaf om jullie prachtige verhaal vast te leggen op beeld. Heb het vertrouwen dat ik dan ook de beste fotoโ€™s uitzoek die jullie verhaal verteld.

Je krijgt minimaal 30 fotoโ€™s bij het boeken van een shoot.

Zeker! Jullie krijgen alle beelden in kleur, maar een aantal beelden zijn ook erg mooi in zwart/wit en die krijg je er extra bij.

Nee deze ontvang je niet. Een RAW bestand is niet af en ik lever geen fotoโ€™s die niet af zijn. Het editproces maakt de fotoโ€™s af en is mijn handtekening. Na dit proces valt alles op zijn plaats en ontvang je de prachtige serie fotoโ€™s via de online galerij.

Hierin haal ik plekjes weg die er normaal niet zijn bijvoorbeeld puistjes of blauwe plekken. Ik verander verder niks aan je lichaam. Je bent prachtig en dat mag gezien worden!

Dat is afhankelijk van het soort shoot. Bruiloften lever ik binnen 8 weken af en de lifestyleshoots binnen 2 weken, maar dit bespreek ik ook altijd tijdens het boeken van de shoot.

Na het boeken van een shoot stel ik een factuur op waarop staat dat de betaling binnen 14 dagen voldaan moet zijn, tenzij anders is afgesproken.

Nee ik geef geen korting als je een shoot boekt, tenzij er op dat moment een speciale actie is.

ย 

Ik probeer dit wel elk jaar minstens 1x te organiseren, maar dat kan alleen als ik daar ruimte voor heb in mijn agenda. Ik geef dit dan altijd aan op mijn instagram account. Bij een minishoot zitten andere voorwaarden die dan ook zichtbaar zijn.ย 

Als je een fotoshoot bij mij boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Hierin staat ook dat ik de fotoโ€™s gebruik voor mijn portfolio, website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt dien je dit vooraf aan de shoot door te geven en kunnen wij hierover in gesprek gaan.