Lieve woorden van mijn klanten

Geweldige Familie Shoot!

Eind mei hebben we een familie fotoshoot gehad bij Elize. Eigenlijk vond iedereen het wel wat spannend: wat moeten we aan? past het bij elkaar? Wat als er geen leuke fotos tussen zitten? etc. Eigenlijk waren al deze zenuwen/spanningen voor niks. Elize heeft ons vooraf goed geadviseerd en tijdens de eerste minuut van de shoot al op ons gemak gesteld.

Elize weet op elke moment in elke situatie te anticiperen om het voor een ieder naar zijn/haar wens te maken. Zelfs het feit dat last minute toch de hond mee ging, was geen enkel probleem!

En niet geheel onbelangrijk het eindresultaat mag er wezen, de fotos zijn PRACHTIG!

Elize heeft tijdens de shoot situaties gecreëerd waardoor er zeer spontane foto’s zijn ontstaan, maar ook de geposeerde foto’s zijn erg leuk!
Het was natuurlijk een familieshoot, maar Elize heeft daarnaast ook fotos geschoten van andere samenstellingen van de familie.

Wij hebben van de shoot genoten en zullen zeker nog lang genieten van de mooie foto’s.

Elize is volgens de hele familie een echte aanrader!

Wedding

Elize heeft onze bruiloft vastgelegd. In één woord WAUW!
We hadden op de grote dag zelf al onwijs genoten, maar dankzij de prachtige foto’s (die je ook nog eens super leuk toegestuurd krijgt) konden we de dag opnieuw beleven en er dus nogmaals van genieten.

Elize is ontzettend prettig, geduldig en lief tijdens haar werk!
Je voelt je geen seconde ongemakkelijk!
Super bedankt, Elize! We gaan je zeker nog eens boeken voor andere shoot!

Newbornshoot

Een newborn shoot bij Elize geboekt.
Het was een hele fijne shoot, Elize was heel geduldig, onwijs lief voor onze dochter, er hing een ontspannen sfeer en heeft prachtige foto’s gemaakt.

Onvergetelijke avond

Wij hadden een onvergetelijke avond met Elize samen en het resultaat was echt zó mooi!
Achteraf mochten we onze favoriete foto uitkiezen en kregen we deze op een fine print naar huis gestuurd. Die krijgt zeker een mooi plekje in ons huis!
De foto’s waren ook sneller dan verwacht klaar, super leuk want wij waren mega benieuwd natuurlijk!
Wij zijn Elize ontzettend dankbaar voor het vastleggen van deze herinnering ❤️

Moederdag actie

Voor moederdag een super leuke shoot bij Elize gehad met haar Moederdag-actie.
In de buurt van Moederdag mochten wij komen voor een mini-shoot op de Soesterduinen. Achteraf kregen wij een goody-bag mee met heerlijke koekjes en binnen een week konden wij onze foto’s al terug kijken om uit te zoeken!

Elize zorgt er voor dat het maken van de foto’s heel ontspannen verloopt. Je hoeft niet te poseren, Elize zegt gewoon wat je kan gaan doen en maakt ondertussen de mooiste plaatjes. Op deze manier zien de foto’s er super comfortabel uit. Elize is een lieve vrouw die op een laagdrempelige manier contact maakt en jou echt vertrouwen kan geven op een mooi plaatje! Een middagje op de Soesterduinen maakt dit dan ook nog eens gezellig!

Ik zou een fotoshoot bij Elize zeker aanraden! Of het nou een bruids-, baby- of zoals ik een moederdag shoot is. Alles wat zij maakt ziet we super mooi uit!!

Boek een shoot!

Bij twijfel, boek een shoot bij Elize!
Wij hebben een zwangerschapsshoot bij Elize gedaan en wat zijn de foto’s bovenverwachting leuk!
Het idee van een fotoshoot voelde ongemakkelijk, maar Elize zorgt gelijk voor een fijne ongedwongen sfeer. Door ons simpele opdrachtjes uit te laten voeren heeft ze originele niet te geposeerde foto’s gemaakt.
Heel waardevol! Elize is een topper, dankjewel!

Wauw

Eind juli hebben wij een gezin shoot gedaan bij Elize. Helaas werkte het Nederlandse weer niet helemaal mee maar WAUW wat een prachtige foto’s hebben wij mogen ontvangen.

Als wij de foto’s vol trots laten zien krijgen wij alleen maar positieve reacties en wij vertellen dan ook heel graag door wie de foto’s zijn gemaakt!

Super blij met het eindresultaat

Super fijne ervaring gehad bij elize. Geduldig, vriendelijke en zorgt dat je op je gemak voelt. Super blij met het eind resultaat. Foto’s stralen warmte uit. Elize stopt veel zorg en liefde in het eind resultaat

Verliefd ?

Mijn vriend en ik hadden een loveshoot gewonnen via Instagram. Ik had er veel zin in, maar moest nog wel even mijn vriend overhalen ;-). In het begin was het voor hem (en voor mij toch ook hoor) nog wat onwennig, maar Elize stelde ons erg op ons gemak. We hebben veel gelachen, mochten en konden onszelf zijn en hadden echt plezier.

Na de shoot keek ik ook op een wat andere manier naar mijn vriend, verliefder. Het was zo lief hoe hij naar mij keek toen. Dit verliefde gevoel en het plezier zijn terug te zien op de foto’s, we zijn er onwijs blij mee!

Bij Elize kun je jezelf zijn, mag je jezelf laten zien en vóél jij je jezelf!

Laura & Ruben

Wat ik bijzonder vond om met jou te werken

Elize is een heel zachtaardig mens die echt het beste met iedereen voor heeft.
Hierdoor zal ze zich in je wensen verdiepen maar ook proberen te voelen wat bij jou past. Ik heb een zwangerschapsshoot met Elize gedaan toen ze net was gestart met haar fotografie. Ik was echt heel blij met het resultaat, zo waardevol om zulke mooie foto’s te hebben van deze tijd. Dit zijn geen plaatjes die je zelf zomaar maakt. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar. De tweede keer dat ik een shoot boekte was omdat ik door een persoonlijke verandering heen was gegaan. Ik sloot een hoofdstuk af qua werk en was moeder geworden, ik wilde dat moment vastleggen. Elize snapte mijn verzoek en was enthousiast. Tijdens het fotograferen coachte ze me ook echt en moedigde me aan en dit hielp enorm om het juiste gevoel op te roepen dat ik uiteindelijk wilde uitstralen. Ik heb veel ervaring met camerawerk en voor mij is voor de camera staan niet echt een probleem maar mijn vriend vind het helemaal niet zo fijn en die wist ze ook enorm op zn gemak te stellen waardoor we gewoon plezier hadden met ons gezin en dat werd ook precies op die manier vastgelegd, een liefdevol samenzijn. Juist als je niet zo gewend bent aan foto’s is Elize echt heel fijn, ze stelt je echt op je gemak en dat zie je terug in de foto’s daarom zou ik jezelf een shoot met haar zeker kado doen!

Jolien

Super blij met het resultaat!

Wederom een shoot geboekt bij Elize. Dit keer hebben wij een newborn shoot gedaan en dit is ook goed bevallen. We hebben prachtige foto’s gekregen die snel geleverd werden. En voor ons een aandenken zijn aan deze bijzondere tijd met elkaar. We zijn erg blij met het resultaat en zullen zeker nog meer shoots gaan boeken in de toekomst!

Iris

Een leuke en gezellige shoot!!

Elize stelde ons erg op ons gemak waardoor het een hele fijne shoot was. Geen ongemakkelijk gevoel maar gewoon gezellig met elkaar doen.
Wij vonden het echt heel erg leuk en gezellig! Een echte aanrader!

Charlotte & Bob

Super leuke shoot

Met mn zoontje en vriend heb ik een hele leuke shoot gehad.

Elize is een hele leuke meid en stelt je ook echt op je gemak. Met de kleine is ze heel geduldig.

Foto’s worden prachtig bewerkt en snel geleverd!

Zeker het boeken van een shoot waard!

Manon

Geweldige shoot gehad!

Mijn moeder en ik hebben genoten van onze mini kerstshoot!

Als verrassing voor mijn moeder boekte ik de kerstshoot bij Elize. In een mooi natuurgebied bij allemaal kerstbomen had Elize de shoot georganiseerd! Inclusief kerstmuziek, warme chocomel, kerstversieringen in de bomen en veel gezelligheid. Bij de start vonden we het nog een beetje spannend, toch onwennig voor de camera. Maar al snel waren we dat vergeten en voel je je bij Elize vertrouwd voor de camera! Je hebt vooral veel lol in de shoot.

Echt alles was tot in de puntjes verzorgd! De resultaten mogen er dan ook zeker zijn. We konden niet kiezen dus hebben zelfs nog wat extra foto’s besteld, er zaten zo veel leuke tussen! We hebben de eerste foto ook al besteld op Canvas voor thuis aan de muur.

Elize: bedankt! 🙂

Lotte

Prachtige shoot!

We hebben een onwijs leuke shoot gehad.
De foto’s zijn super gelukt!
Elize is een onwijs lieve fotografe met veel geduld.
Ze laat je gelijk op je gemak voelen.
Dit is zeker niet de laatste keer dat we een shoot bij haar doen.

Kendall

We zijn heel blij dat

We zijn heel blij dat Elize ons intieme geregistreerd partnerschap heeft vastgelegd op beeld. De foto’s, zowel van de ceremonie als op de hei, reflecteren precies ons gevoel en de herinnering aan onze speciale dag! Door de Corona maatregelen was het een beetje zoeken naar de mogelijkheden wat betreft mondkapjes etc. Maar ondanks dat hebben we dankzij Elize toch geweldige foto’s van het moment en ons gezelschap in het gemeentehuis. Wij vinden dat Elize super heeft ingespeeld op onze wensen, van het registreren van de ceremonie, tot groepsfoto’s en een kleine love shoot op de heide, alles is precies gegaan zoals wij het voor ogen hadden! Ondanks het koude weer en we helaas geen zon hadden, is de sfeer van de foto’s precies waar wij op hoopten. Volgend jaar boeken we zeker nog een zonnige familie shoot bij Elize!

Maroucha & Danny

Super blij met het resultaat ♥️

Het was onze eerste shoot samen en de eerste shoot van Elize met een hondje. Dus voor beide partijen even zoeken en iets nieuws.

We waren op ons gemak bij Elize, en pip (de pup) vond het geweldig zo op de heide dus werd foto’s maken ineens een nog grotere uitdaging want ja er waren zoveel dingen interessanter dan wij.

Maar wij zijn zooo blij met het resultaat, super mooie foto’s waar de liefde van ons kleine gezinnetje vanaf spat!

Super bedankt Elize !!

Floor

Aanrader!

Onlangs hebben wij een fotoshoot gehad bij Elize. Ze is erg vriendelijk, denkt goed met je mee en sluit goed aan bij je wensen en verwachtingen. Ook kwam ze met een optie B voor als het zou regenen op de dag zelf. Gelukkig bleef het droog en hebben wij een onwijs leuke shoot gehad in het Amsterdamse Bos. We hebben prachtige foto’s ontvangen en vonden het een hele fijne ervaring. Ze stelt je op je gemak en is voor en na de shoot bereikbaar voor al je vragen. We zijn zelfs zo tevreden dat we gelijk een Newborn shoot hebben geboekt. Kortom een echte aanrader om bij haar een shoot te boeken!

Iris

Ontspannen en geslaagde fotoshoot

Het leek mij heel mooi om tijdens mijn zwangerschap foto’s te laten maken, om deze bijzondere tijd vast te leggen. Toch merkte ik dat ik best wel zenuwachtig was voor deze shoot, omdat ik mij nog niet eerder door een fotografe had laten fotograferen. Elize wist echter mijn zenuwen tijdens de shoot meteen te laten verdwijnen. Ze gaf duidelijke aanwijzingen waardoor ik me zeer op mijn gemak voelde. Het was hierdoor een ontspannen en gezellige shoot, waarbij ik ook veel heb kunnen lachen met mijn partner.
Ik ben blij en gelukkig met het resultaat, heel erg bedankt voor de mooie foto’s Elize!

Gwen Roest

Liefdevolle shoot van een bijzonder mooi moment

Wat was zwanger zijn in één woord geweldig! Mijn lichaam veranderde en was hard aan het werk om onze dochter te laten groeien in mijn buik. Ik voelde me prachtig en zo trots, dat ik maar al te graag op de foto werd gezet. Wie wilt dat nou niet, pronken met je prachtige zwangere buik? Elize heeft deze prachtige buik vast gelegd toen wij samen op pad waren op een mooie zonnige dag. Ze liet mij helemaal vrij in alles en gaf mij het gevoel dat ik echt lekker mezelf kon zijn. Zij nam de juiste positie in om het perfecte plaatje te schieten, terwijl ik ondertussen genoot van onze mini in mijn buik. Bij het zien van het eindresultaat kon ik alleen maar glunderen, mooier kon deze tijd in mijn leven niet vast gelegd worden!

Amanda Bouma

Geweldige familyshoot gehad!

We hebben bij Elize een familyshoot gedaan. Na het zien van haar portfolio waren we meteen enthousiast. We hebben de shoot zeer relaxed ervaren en hebben er allemaal van genoten! Dat kwam absoluut door Elize. Een hele fijne rustige persoonlijkheid, ook voor de kinderen. Lekker ongedwongen, spelen, knuffelen, echt top. Genieten van de kleine dingen, van het samen zijn. Elize, wat ben jij een mooie, geduldige en lieve meid. De foto’s zijn echt prachtig. Omdat ons zoontje een verkorte levensverwachting heeft, zijn dit soort foto’s voor ons zo waardevol. Heel erg bedankt, je verdient eigenlijk meer dan 5 sterren!

Kim Mol

Top avond

Hele fijne fotoshoot gehad! Elize is een hele lieve fotografe die je op je gemak stelt. De shoot draait niet alleen om mooie foto’s, maar ook om de plezier beleving. Super blij met het eindresultaat. Ik raad haar zeker aan als je een leuke ontspannen shoot wilt met prachtige foto’s als eindresultaat

Sabiene Lam

Elize legt jouw pure persoonlijkheid vast

Wat ik het liefst naar de buiten wereld uitstraal, wist Elize gelijk naar boven te halen. Tijdens de shoot heb ik mij super op mijn gemak gevoeld en leek het net een scene uit een film. Mooie lokatie en zonsondergang. Elize weet hoe ze pure persoonlijkheid kan vastleggen. Zelfs nu als ik naar de foto’s terug kijk, word ik herinnerd aan een hele fijne middag met het beste gevoel: zelfverzekerdheid.

Julissa Zwemmer

Beelden om te koesteren

Elize heeft ons twee keer gefotografeerd. Een familie Newborn shoot en een Moterhood shoot samen met mijn dochter. Vanaf het eerste moment was de sfeer heerlijk ontspannen. Ze neemt de tijd en stelt je op je gemak. Ze geeft input waar nodig en niets moet. Verder laat ze het gewoon gebeuren. Dit levert dan ook hele mooie beelden op. Elize is ontspannen, open en lief. Een mooie ervaring met prachtige professionele foto’s in plaats van honderd mobiele snapshot. Het is de investering meer dan waard. Deze pareltjes verdienen een mooi plekje aan de muur met een bijpassend fotoboekje. Snel weer!

Dunja Paolo