Gezin

Gezin

Je hebt een prachtig gezin en voor je het weet zijn de kleintjes niet zo klein meer. Tijd voor een litte tribe shoot!Ik leg jullie op een leuke en ongedwongen manier vast in de prachtige natuur. Niet kijken naar mij en de camera, maar lekker bezig zijn met elkaar. Samen spelen en op avontuur gaan in de wilde natuur. Deze ongedwongen momenten leg ik vast op beeld. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en weet de juiste trucjes om de kids stiekem en ongedwongen vast te leggen. Belangrijk is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Samen zijn we lekker in beweging. Ik maak een herinnering voor later, waar je altijd naar terug kijk kijken en dit moment opnieuw kan beleven. Deze fijne momenten van jullie Little tribe zijn zo waardevol.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we de datum en locatie. Ook ontvangen jullie een kleine vragenlijst van mij, zodat ik goed in jullie verhaal kan duiken. Geen idee wat je aan moet? Geen zorgen ik denk graag mee en geef tips wat goed aansluit bij mijn fotografie stijl, maar het belangrijkste is dat je je prettig voelt in de kleding en dat het bij je past.

Na de shoot ontvangen jullie via een online galerij de foto’s en kunnen jullie de foto’s downloaden en delen met anderen. Daarnaast krijgen jullie een tastbare herinnering thuisgestuurd, namelijk een klein album met de mooiste beelden.