Newborn

Newborn

Jullie kleine wonder is geboren. Zo klein en puur. Een magisch moment, maar ook een moment die snel voorbijgaat. Een waardevol moment om vast te leggen op beeld en altijd te kunnen koesteren.
Een newbornshoot is bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving. Tijdens de shoot bepaalt de pasgeboren baby het ritme. Huiltjes of schone luier nodig, het is allemaal geen probleem. Moet de baby gevoed worden, ook daar is natuurlijk tijd voor en juist ook een mooi moment om vast te leggen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en vang die blikken vol onvoorwaardelijke liefde met mijn camera. Wil jij echt dat kleine pure laten vastleggen? Dan adviseer ik om de newbornshoot 2 weken na de bevalling in te plannen. Wil je liever dat de kleine al wat groter is en meer wakker is tijdens de shoot. Dan kunnen we de shoot ook later inplannen. Samen zullen we de opties doornemen. 

Wil jij een newbornshoot waarbij de baby is ingewikkeld en in allerlei poses ligt? Dan ben ik niet de fotograaf die jij zoekt. Ik ben, namelijk een lifestyle-fotograaf en vang die echte emotie, dat gaapje van de kleine en die trotse liefdevolle blikken van de kersverse ouders. Ik leg jullie vast op een pure en ongedwongen manier. Dat is mijn stijl en als je dat zoekt ben ik jouw fotograaf!

Voorafgaand aan de shoot bespreken we jouw uitgerekende datum. 2 weken na jouw uitgerekende datum plan ik de shoot in mijn agenda, maar geen zorgen dit is een felxibele datum en daar houd ik rekening mee in mijn planning. Als de kleine is geboren hebben we nogmaals contact en kijken we of de datum aangepast moet worden. Een dag voor de shoot neem ik nogmaals contact met jullie op wat een geschikte tijd is voor de shoot. Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie een kleine vragenlijst van mij, zodat ik goed in jullie verhaal kan duiken.

Geen idee wat je aan moet? Geen zorgen ik denk graag mee en geef tips wat goed aansluit bij mijn fotografie stijl, maar het belangrijkste is dat je je prettig voelt in de kleding en dat het bij je past.

Na de shoot ontvangen jullie via een online galerij de foto’s en kunnen jullie de foto’s downloaden en delen met anderen. Daarnaast krijgen jullie een tastbare herinnering thuisgestuurd, namelijk een klein album met de mooiste beelden.