Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzonder een mooi proces en zeker niet vanzelfsprekend. 9 maanden lang groeit er een klein wonder in je buik en je kan natuurlijk niet wachten om de kleine te ontmoeten. Dit proces kan je niet zomaar aan je voorbij laten gaan en hoe mooi is het om een blijvende herinnering aan jouw zwangere buik te hebben. Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 32 en 36 weken. Voorafgaand bespreken we wat voor soort zwangerschaps shoot je wil. Is dit met je partner, je gezin of wil jij juist een intieme zwangerschapsshoot. Samen bespreken we de opties en denk ik graag met je mee. De zwangerschapsshoot kunnen we mooi buiten doen in de natuur, denk aan bos, heide of het strand. Misschien heb je liever een intieme zwangerschapsshoot bij jou thuis, ook dat is bespreekbaar.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we de datum en locatie. Ook ontvang je een kleine vragenlijst van mij, zodat ik goed in jullie verhaal kan duiken. Geen idee wat je aan moet? Geen zorgen ik denk graag mee en geef tips wat goed aansluit bij mijn fotografie stijl, maar het belangrijkste is dat je je prettig voelt in de kleding en dat het bij je past.

Na de shoot ontvangen je via een online galerij  de foto’s en kun je deze downloaden en delen met anderen. Daarnaast krijgen jullie een tastbare herinnering thuisgestuurd, namelijk een klein album met de mooiste beelden.